O le a le eseesega i le va o ie uamea uamea e aunoa ma le zinc spangle ma le zinc spangle?

Ie uamea uameae aunoa ma le fuga o le zinc ma ie uamea uamea ma fuga o le zinc e puipuia uma mai le pala oxidative e ala i le faatofuina o le uamea i totonu o se vaifofo uʻamea uʻamea, lea e ufiufi ai luga i se vaega o le zinc.O le eseesega o loʻo taoto i le aofaʻi o fugalaau zinc e gaosia.

Fa'agasologa o gaosiga

O le faagasologa o le gaosiga mo Gi zero spangle ma Gi spangle u'amea ipu uamea e eseese.

O le vevela o le vaifofo zinc e maualuga atu i le tulaga uʻamea o le zinc-free galvanized steel, o le mea lea e sili atu le lamolemole le pito i luga o le uʻamea uʻamea ma e leai se zinc toega i luga o le laupepa uʻamea.

I le tulaga o le u'amea u'amea ma le fuga o le zinc, o le zinc vai o lo'o i lalo ifo o le vevela ma o le pito i luga o le u'amea o lo'o i ai se toega o le fuga o le zinc.

Pepa u'amea u'amea I Coil
Pepa u'amea u'amea I Coil

Fa'aaliga foliga

Pepa u'amea u'amea I Coil

Zero spangle Gi pepa e leai se splatter i luga, o loʻo i ai se foliga lamolemole, o se toniga faʻapipiʻi uʻamea, ma ei ai se aafiaga anti-corrosion.

O lo'o i ai fugala'au zinc i luga o le laumei u'amea spangle uamea.O foliga vaaia e le o se lamolemole e pei o le zinc-free u'amea uamea, ma le u'amea e le tutusa tutusa e pei o le zinc-saoloto u'amea uamea.

vaaiga e faʻaaogaina

Gi pepa zero spangle e masani ona faʻaaogaina i vaaiga faʻapitoa faʻapitoa foliga lelei ma foliga manaʻomia, e pei o mea taʻavale fafo, mea fau fale, ma isi.

u'amea u'amea ie ma mamanu zinc e masani ona faʻaaogaina i nisi o tulaga e faʻaitiitia ai le manaʻomia, e pei o meafale, mea e manaʻomia i aso uma, ma isi.

Spangle masani uamea uamea

I le aotelega, o le eseesega i le va o le zinc-free ma le zinc-sprayed u'amea laupepa uʻamea e masani lava o loʻo taoto i faʻamatalaga, e pei o le lamolemole luga, tutusa o le uʻamea, foliga foliga, ma isi. faʻafetaui manaʻoga o tagata faʻaoga.


Taimi meli: Ian-29-2024