O tau uamea i le maketi a Saina na liliu mai le pa'u i luga ia Novema

Ia Novema, sa matua mautu le manaoga o maketi uamea a Saina.A'afia i mea e pei o le fa'aitiitia o le gaosiga o le uamea i lea masina ma lea masina, o lo'o tumau pea le maualuga o oloa auina atu i fafo, ma le maualalo o oloa, ua liliu mai le pa'u i luga o tau o le sila.Talu mai Tesema, o le siʻitia o tau o uʻamea ua faʻagesegese ma toe foʻi i se vaapiapi o fesuiaiga.

E tusa ai ma le mataituina e le China Iron and Steel Industry Association, i le faaiuga o Novema, o le China Steel Price Index (CSPI) e 111.62 points, o se siitaga e 4.12 points, poo le 3.83%, mai le masina talu ai;se fa'aitiitiga e 1.63 'ai, po'o se fa'aitiitiga e 1.44%, mai le fa'ai'uga o le tausaga talu ai;ose siitaga i lea tausaga ma lea tausaga e 2.69 points, ose siitaga e 3.83%;2.47%.

Mai Ianuari ia Novema, o le averesi tau o China Steel Price Index (CSPI) o le 111.48 points, o le faʻaititia o le tausaga i le tausaga e 12.16 points, poʻo le 9.83%.

O tau o oloa uumi ma oloa mafolafola na liliu uma mai le pa'u i luga, ma oloa uumi e sili atu nai lo oloa mafolafola.

I le faaiuga o Novema, o le CSPI long product index o 115.56 points, o le masina i luga ole masina o le 5.70 points, poʻo le 5.19%;o le CSPI plate index e 109.81 points, o le faʻaopoopoga o le masina i le masina o le 3.24 points, poʻo le 3.04%;o le siitaga o oloa uumi e 2.15 pasene e sili atu nai lo ipu.Pe a faatusatusa i le vaitaimi lava lea e tasi i le tausaga talu ai, o le oloa umi ma fa'ailoga ipu na si'itia i le 1.53 points ma le 0.93 points, fa'atasi ai ma si'itaga o le 1.34% ma le 0.85%.

Mai Ianuari ia Novema, o le averesi o le CSPI long product index o 114.89 points, i lalo 14.31 points i lea tausaga ma lea tausaga, poʻo 11.07%;o le averesi o fa'ailoga o le ipu e 111.51 points, i lalo 10.66 points i lea tausaga ma lea tausaga, po'o le 8.73%.

vili u'amea taai malulu

O tau o le Rebar ua sili ona si'itia.

I le faaiuga o Novema, na siitia uma ai tau o oloa u’amea tetele e valu sa mataituina e le Asosi Uamea ma Uamea.Faatasi ai ma i latou, o tau o uʻamea maualuga, uʻamea, uʻamea uʻamea malulu ma uʻamea uʻamea na faʻaauau pea ona siitia, faʻatasi ai ma faʻaopoopoga o le 202 rmb / tone, 215 rmb / tone, 68 rmb / tone ma le 19 rmb / tone;u'amea tulimanu, ipu mafiafia-mafiafia, ipu u'amea ta'avale vevela O tau o pa'u u'amea ma paipa su'esu'e vevela liliu mai le pa'u i luga, fa'atasi ai ma si'itaga o le 157 rmb/ton, 183 rmb/ton, 164 rmb/ton ma le 38 rmb/ton. taitasi.

Uamea uamea

Na siitia le fa'asologa o le sila i totonu o le atunu'u i lea vaiaso ma lea vaiaso ia Novema.

Ia Novema, na si'itia ai i lea vaiaso ma lea vaiaso le fa'amaufa'ailoga o le sila.Talu mai Tesema, o le siʻitia o le tau o le sila ua faʻaititia.
;
O le tau o le sila i totonu o itulagi tetele e ono na siitia uma.

Ia Novema, CSPI uamea fa'ailoga tau i totonu o itulagi tetele e ono i le atunu'u na fa'ateleina uma.Faatasi ai ma i latou, o Saina i Sasaʻe ma Saute Sisifo o Saina na faʻatupulaia le tele o faʻaopoopoga, faʻatasi ai ma le masina i luga ole masina o le 4.15% ma le 4.13%;Saina i Matu, Sasa'e Sasa'e, Saina Tutotonu i Saute ma Saina i Matusisifo na o'o i si'itaga laititi, fa'atasi ai ma si'itaga e 3.24%, 3.84%, 3.93% ma le 3.52%.

vili u'amea taai malulu

[O tau uamea i maketi faava o malo e liliu mai le pa'ū i luga]

Ia Novema, o le CRU International Steel Price Index e 204.2 points, o se si'itaga i lea masina ma lea masina e 8.7 points, poo le 4.5%;o se fa'aitiitiga i lea tausaga ma lea tausaga e 2.6 points, po'o se fa'aitiitiga i lea tausaga ma lea tausaga e 1.3%.
Mai ia Ianuari ia Novema, o le CRU International Steel Price Index na ave i le 220.1 points, o le faʻaititia o le tausaga i le tausaga e 54.5 points, poʻo le 19.9%.
;
O le siitaga o tau o oloa uumi na faaitiitia, ae o le tau o oloa mafolafola na liliu mai le pa'u i luga.

Ia Novema, o le CRU long product index e 209.1 points, o se si'itaga o le 0.3 points po'o le 0.1% mai le masina talu ai;o le CRU flat product index e 201.8 points, o se si'itaga e 12.8 points po'o le 6.8% mai le masina talu ai.Pe a faatusatusa i le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai, o le CRU long product index na pa'ū i le 32.5 points, poo le 13.5%;o le CRU flat product index na siitia i le 12.2 points, poʻo le 6.4%.
Mai Ianuari ia Novema, o le CRU long product index na ave i le 225.8 points, i lalo 57.5 points i lea tausaga ma lea tausaga, poʻo le 20.3%;o le CRU plate index averesi 215.1 points, i lalo 55.2 points i lea tausaga ma lea tausaga, poʻo le 20.4%.

O le tau o le sila i Amerika i Matu ma Europa na liliu mai le pa'ū i luga, ma o le faʻaitiitia o le tau o le sila Asia na faʻaititia.


Maketi Amerika i Matu

Ia Novema, o le CRU North American steel price index o 241.7 points, i luga ole 30.4 points masina-ma-masina, poʻo le 14.4%;o le US manufacturing PMI (Purchasing Managers Index) sa 46.7%, e le suia masina-i-masina.I le fa'ai'uga o Oketopa, o le aofa'i o le fa'aogaina o le u'amea a Amerika e 74.7%, fa'aititia e 1.6 pasene mai le masina talu ai.Ia Novema, o tau o pa uamea ma uaea i fale uamea i Midwestern Iunaite Setete na paʻu, o tau o papatusi feololo ma mafiafia sa mautu, ma o tau o papatusi manifinifi sa matua faateleina.
maketi Europa

Ia Novema, o le CRU European steel price index o 216.1 points, o se faʻaopoopoga o le 1.6 points poʻo le 0.7% masina-i-masina;o le tau muamua o le PMI gaosiga o le Eurozone o le 43.8%, o se faʻaopoopoga o le 0.7 pasene pasene masina-ma-masina.Faatasi ai ma i latou, o PMI gaosiga o Siamani, Italia, Farani ma Sepania e 42.6%, 44.4%, 42.9% ma 46.3% i le faasologa.Se'i vagana tau Italia, lea na pa'u la'ititi, o isi itulagi uma na liliu mai le pa'u i luga o le masina i lea masina.Ia Novema, i le maketi a Siamani, sei vagana ai le tau o ipu mama ma mamafa ma pulu malulu, o tau o isi oloa na liliu uma mai le pa'ū i luga.
Maketi Asia

Ia Novema, o le CRU Asian Steel Price Index e 175.6 points, fa'aititia e 0.2 points po'o le 0.1% mai ia Oketopa, ma le fa'aitiitia o le masina i le masina mo le tolu masina soso'o;O le PMI o gaosiga a Iapani e 48.3%, o le fa'aitiitiga o le masina i le masina o le 0.4 pasene;O le PMI gaosiga a Korea i Saute o le 48.3%, o le faʻaitiitia o le masina i le masina o le 0.4 pasene.50.0%, o le si'itaga o le masina i le masina e 0.2 pasene;O le PMI gaosiga a Initia o le 56.0%, o se faʻaopoopoga o le masina i le masina o le 0.5 pasene;O le PMI gaosiga a Saina e 49.4%, o le fa'aitiitiga o le masina i le masina o le 0.1 pasene.Ia Novema, o tau o ipu uumi i le maketi a Initia na faʻaauau pea ona paʻu.

lanu ua vali prepainted uamea ppgi coil

O mataupu autu e manaʻomia le faʻalogo i le vaega mulimuli:
Muamua, ua fa'atupula'ia le fete'ena'iga fa'avaitaimi i le va o le sapalai ma le mana'oga.A'o faasolo ina maalili le tau, ua o'o atu le maketi i totonu o le atunu'u i le vaitau o mana'oga mai le itu i matu i saute, ma o le mana'oga mo oloa uamea ua matua pa'ū.E ui o le maualuga o le gaosiga o le uʻamea o loʻo faʻaauau pea ona paʻu, o le paʻu e maualalo ifo nai lo le mea na faʻamoemoeina, ma o le tuʻuina atu ma le manaʻoga o feteʻenaʻiga i le maketi o le a faʻateleina i le taimi mulimuli ane.
Lona lua, o lo'o tumau pea le maualuga o tau mata ma le suauu.Mai le itu tau, talu mai Tesema, o le siʻitia o tau o uʻamea i le maketi i totonu o le atunuʻu ua faʻaititia, ae o loʻo faʻaauau pea le siʻitia o tau o le uʻamea ma le koale.E oʻo mai ia Tesema 15, o tau o le uʻamea i totonu o le atunuʻu, coking coal, ma metallurgical coke, faʻatusatusa i le faaiuga o Novema, na latou siitia i le 2.81%, 3.04%, ma le 4.29%, lea na sili atu le maualuga nai lo le siʻitia o tau u'amea i le vaitaimi lava lea e tasi, lea na mafua ai ona sili atu le mamafa o tau i galuega a kamupani u'amea i le vaitaimi mulimuli ane.

vili u'amea taai malulu

Taimi meli: Tes-27-2023