Fuafuaga tau u'amea a Saina mo Aperila, fa'aauau pea ona pa'u pe toe fa'aleleia?

Ia Aperila, o loʻo faʻaauau pea ona tulaʻi mai le faiga faʻavae, o loʻo faʻatupeina galuega tetele, o le tuʻuina atu malie o manaoga faʻapitoa ma isi mea i lalo o le soʻotaga faʻatasi a le maketi uʻamea i totonu o le atunuʻu o loʻo faʻamoemoe e taufetuli vaivai, aua le taofia le avanoa mo se tulaga o le toe faʻaleleia. .

Iloiloga o le maketi uʻamea ia Mati, o le macro-faʻamoemoega e le lava, faʻaiʻuga manaʻoga e vaivai, sapalai o le mamafa e tele ma le tau o manatu le lelei, o le maketi i totonu o le atunuu ua matua faateia i lalo.

O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai ia Mati, o le tau o le uʻamea lautele lautele o le 4059 CNY / tone, i lalo 192 CNY / tone, poʻo le 4.5%.

Va'aiga vaega laiti,uaea maualuga uaea uaea, vasega Ⅲ rebartau pa'ū sili ona telē, i lalo 370 CNY/ton pe sili atu;paipa u'amea lamolemoletau pa'u i lalo ifo 50 CNY/ton.

I le itu tuʻuina atu, talu mai Mati, o loʻo feagai le kamupani uʻamea ma le uʻamea a Saina ma se faʻalavelave faʻavae sili atu ona manino i le va o le tuʻuina atu ma le manaʻoga, o tau uʻamea ua matuaʻi paʻu i lalo, o le mamafa o le gau o kamupani ua faʻateleina, o le faʻatauga a le kamupani uamea e faigata ona faʻaitiitia, le mafutaga uʻamea i le tele o nofoaga e valaau mo le amio pulea o pisinisi uʻamea faʻaitulagi e pulea le gaosiga, ma ua ausia ni taunuuga faapitoa.

Pepa tipi uamea

I le itu manaʻoga, i le taimi nei, o loʻo faasolosolo malie le vevela o le tau, ae ona o le le lelei o le maua o tupe o le poloketi, o le alualu i luma o le fausiaina o galuega tetele e le o faamalieina, e taofia ai le tuʻuina atu o le manaʻoga.I le taimi lava e tasi, o le aofaʻi o suʻesuʻega faʻaagafesootai uʻamea e maualuga atu nai lo le vaitaimi lava lea e tasi i le tausaga talu ai, o loʻo tele pea le mamafa o suʻesuʻega, o loʻo faʻamoemoeina o le a faʻaitiitia le suʻesuʻega faʻaagafesootai uʻamea ia Aperila, ae o le fua o le paʻu e faʻalagolago lava i le saoasaoa o faamatuu manaoga.

I le tulaga o suauu mata, talu mai Mati, o tau o suauu mata ua faʻaalia le faʻateʻia o le paʻu.

Mai le manatu o le averesi tau uʻamea uʻamea, ia Mati, o le tau averesi o 66% vasega mago faavae uʻamea uamea faʻatumauina i Tangshan eria o Hebei sa 1009 CNY / tone, down173CNY / tonne, poʻo 14.6%;o le tau averesi o Ausetalia 61.5% sala tupe (Rizhao uafu o Shandong Province) sa 832CNY/tonne, i lalo 132CNY/tonne, down13.7%.

vili uamea

Ae mo le koko, talu mai Mati, o tau o koko ua oʻo i le tolu taamilosaga o tipi, ma e oʻo mai i le faaiuga o Mati, o le tau o coke metallurgical lona lua i Tangshan sa 1,700 CNY / tone, i lalo 300 CNY / tone mai le tausaga na muamua atu.I le tulaga o le tau averesi, ia Mati, o le tau averesi o coke metallurgical lona lua i le eria o Tangshan sa 1,900CNY/ton, i lalo 244CNY/ton, poo le 11.4%.

I tulaga o u'amea u'amea, ia Mati, o le tau o u'amea u'amea oscillated i lalo, ma e oo atu i le faaiuga o Mati, o le tau o lapisi mamafa i le eria o Tangshan e 2,470 CNY/tonne, i lalo 230 CNY/tonne mai le tausaga na muamua atu.Mai le tau averesi, ia Mati, o le averesi o tau o lapisi mamafa i le eria o Tangshan e 2,593 CNY/ton, i lalo 146 CNY/ton, poʻo le 5.3%.Ona o le pa'u manino o tau o le suau'u mata, na agai i lalo le tau o le uamea.

I le masina o Mati, na fa'atupula'ia ai le fa'atauina o u'amea faufale mai le tausaga talu ai, e ui o lo'o fa'aitiitia pea le fa'asologa o tausaga ta'itasi.

E tusa ai ma faʻamaumauga mai le Lange Steel, o le averesi o le faʻaaogaina o le uamea i aso uma i totonu o taulaga autu e 20 i le atunuʻu atoa e 147,000 tone ia Mati, o se faʻaopoopoga o le 92,000 tone i lea tausaga ma lea tausaga.Ia Aperila, o galuega faufale o le a faatelevaveina le fausiaina, ae ui i lea, i le amanaia o le tupe faʻafaigaluega o loʻo i ai nei o loʻo vaivai pea, o loʻo faʻamoemoeina o le manaʻoga mo le fausiaina o le uamea ia Aperila o le a faʻaalia ai le tuputupu aʻe o filifili, i lalo o lea tausaga ma lea tausaga.I se taimi mulimuli ane, a'o fa'aauau pea ona tula'i mai le faiga fa'avae, o lo'o fa'amoemoe e fa'atumau malie le maketi o fanua.

Mai le fale gaosi oloa, o loʻo faʻamoemoeina o le gaosiga o le uʻamea manaʻomia o le a tumau pea.I le taimi nei, ua toe faʻaleleia le faʻatupulaia o pisinisi gaosi oloa.

O le PMI gaosi a Saina (fa'ailoga pule fa'atau) ia Mati o le 50.8%, i luga ole 1.7 pasene mai le tausaga talu ai, i tua atu o le laina.O le aʻafiaga lea o mea tau vaitau, ae o loʻo faʻaalia ai foi o le tamaoaiga o loʻo pikiina se tulaga mautu, o loʻo faʻamoemoeina ia Aperila o loʻo manaʻomia ai le uʻamea i totonu o taavale afi, meafale, vaʻa ma isi pisinisi e taufetuli i lalo o le taʻavale e faatumauina le maufetuunaʻi, o le fa'amoemoe e fa'aosoina le tulaga o le toe fa'aleleia o tau o sila.


Taimi meli: Apr-11-2024