maketi uamea a Saina ia Ianuari

Ia Ianuari, na ulufale ai le maketi uʻamea a Saina i tu ma aga masani o le manaʻoga, ma na faʻaitiitia foi le malosi o le gaosiga o le uamea.I le aotelega, sa tumau pea le sapalai ma le mana'oga, ma o tau o u'amea na pa'u teisi i lalo.E o'o atu ia Fepuari, o tau u'amea na pa'u i lalo.

E pa'u laititi le tau o le sila a Saina i lea tausaga ma lea tausaga

E tusa ai ma le mataʻituina o le China Iron and Steel Industry Association, i le faaiuga o Ianuari, o le China Steel Price Index (CSPI) sa 112.67 points, i lalo ole 0.23 points, poʻo le 0.20 pasene;pa'u i lea tausaga ma lea tausaga e 2.55 points, po'o le 2.21 pasene.

Suiga i tau o ituaiga uamea tetele

I le faaiuga o Ianuari, o le asosi uamea e mataʻituina le valu ituaiga uʻamea tetele, ipu ma le vevela o loʻo faʻafefeteina tau na siʻitia teisi, i luga 23 RMB / tonne ma 6 RMB / tonne;u'amea taai vevela paipa seamlesstau mai le pa'u i luga, i luga 46 RMB / tone;isi ituaiga tau mai le si'itia i lalo.Faatasi ai ma i latou, uaea maualuga, rebar, uamea tulimanu,pepa uamea taai maluluma ua pa'ū tau o le uamea uamea i le 20 RMB/tone, 38 RMB/tone, 4 RMB/tone, 31 RMB/tone ma le 16 RMB/tone.

Pepa uamea uamea

Suiga fa'asologa o tau i vaiaso ta'itasi a le CSPI.

Ia Ianuari, o le aofaʻi atoa o faʻamaufaʻailoga uamea i totonu o le atunuʻu na faʻaalia ai se tulaga faʻateʻia i lalo, ma talu mai le ulufale atu ia Fepuari, o loʻo faʻaauau pea ona faʻaitiitia le tau o le sila.

Suiga ile fa'asinomaga o tau uamea ile itulagi.

Ia Ianuari, o le CSPI ono itu tetele o le tau o le sila na tulaʻi ma paʻu.Faatasi ai ma i latou, Sasaʻe Sasaʻe, Saute Sisifo Saina ma Northwest China faasinoupu mai le siitia i le pa'ū, i lalo 0.57%, 0.46% ma le 0.30%;Saina i Matu, Saina i Matu ma Sasae Tutotonu ma Saina i Saute na siitia le 0.15%, 0.08% ma le 0.05%, i le faasologa.

Tau uamea Vibrate I lalo

Pa Angle

Mai le fa'agaio'iga uamea i lalo, le maketi u'amea totonu o le atunu'u i manaoga masani i fafo-taimi, o le mana'oga e itiiti ifo nai lo le mea na fa'amoemoeina, o tau u'amea e foliga mai e tetete i lalo tulaga.

Mai le vaaiga i le suauu mata, i le faaiuga o Ianuari, o le tau o le uʻamea i totonu o le atunuʻu na faʻaititia le fua faatatau o le siʻitia o le 0.18 pasene, koale coking, metallurgical coke ma le koale ua paʻu i le 4.63 pasene, 7.62 pasene ma. 7.49 pasene, i le faasologa;tau si'isi'i laititi mai le tausaga talu ai, ose si'itaga e 0.20 pasene.

O loʻo faʻaauau pea ona siʻitia tau o uamea i maketi faavaomalo

Ia Ianuari, o le CRU faava o malo tau uʻamea tau 227.9 points, i luga 9.2 points, poʻo le 4.2%;si'itia i lea tausaga ma lea tausaga e 11.9 points, poo le 5.5%.

Na si'itia le tau o le uamea umi, ua siitia le tau o ipu

Ia Ianuari, o le CRU long steel index na 218.8 points, i luga ole 5.0 points, poo le 2.3%;CRU plate index sa 232.2 points, i luga 11.1 points, poʻo le 5.0%.Pe a faatusatusa i le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai, o le CRU Long Products Index na paʻu i le 21.1 points, poʻo le 8.8 pasene;o le CRU Plate Index na siitia i le 28.1 points, poʻo le 13.8 pasene.

O fa'ailoga uamea a Amerika i Matu, Europa ma Asia na fa'aauau pea ona toe fa'aleleia.

1. Maketi Amerika i Matu

Ia Ianuari, o le CRU North America o le tau o le sila o le 289.6 points, 19.3 points, poʻo le 7.1%;US manufacturing PMI (Purchasing Managers' Index) sa 49.1%, i luga 2.0 pasene points.Ianuari, o le US Midwest u'amea u'amea tau ituaiga ua si'itia.

2. Maketi Europa

Ia Ianuari, o le CRU European steel price index 236.6 points, o le toe faʻaleleia o le 7.7 points, poʻo le 3.4%;o le tau mulimuli o le PMI gaosiga o le sone euro o le 46.6%, e sili atu i faʻamoemoega o le 44.7%, o se maualuga fou i le toeitiiti atoa le iva masina.Faatasi ai ma i latou, Siamani, Italia, Farani ma Sepania PMI gaosiga o le 45.5 pasene, 48.5 pasene, 43.1 pasene ma le 49.2 pasene, Farani ma Sepania faasinoupu mai le paʻu i luga, o isi itulagi o loʻo faʻaauau pea ona toe faʻaleleia mai le mama.ia Ianuari, o le maketi Siamani tau o ipu ma malulu taai coil mai le paʻu i luga, o le vaega o totoe o le tau o loʻo faʻaauau pea ona toe faʻaleleia.

3. Maketi Asia

Ia Ianuari, o le CRU Asia steel price index sa 186.9 points, i luga 4.2 points mai Tesema 2023, i luga 2.3%.O le PMI gaosiga a Iapani na 48.0%, i luga ole 0.1 pasene;O le PMI gaosiga a Korea i Saute na 51.2%, i luga ole 1.3 pasene;O le PMI gaosiga a Initia e 56.5%, i luga ole 1.6 pasene;O le PMI o gaosiga a Saina e 49.2%, o se toe faʻaleleia o le 0.2 pasene.ia Ianuari, fa'aauau pea ona fa'aitiitia le maketi a Initia i tau u'amea umi, o lo'o fa'afefeteina fa'a'au'au fa'asolo.

uaea

Iloiloga o tau uamea i le vaega mulimuli o le tausaga

I le fa'ai'uga o le aso malolo o le Spring Festival, o le mana'oga o maketi i totonu o le atunu'u ua fa'asolosolo malie ona toe fa'aleleia, ma o le fa'aputuga fa'aputuina i le vaitaimi ua tuana'i o le a fa'agasolo malie.O le tulaga o tau u'amea i le vaitau mulimuli e fa'alagolago lava i suiga i le malosi o le gaosiga o le sila.Mo le taimi nei, o le maketi uʻamea puʻupuʻu poʻo se mamanu vaivai o le tuʻuina atu ma le manaʻoga, o tau uʻamea o loʻo faʻaauau pea ona fesuisuiai i se vaapiapi.

1. Sapalai ma manaʻoga e vaivai uma, tau uʻamea fesuisuiai i se vaapiapi vaapiapi.

2. Fa'aputuga u'amea ma su'esu'ega fa'aagafesootai fa'ateleina.


Taimi meli: Mati-06-2024